perjantai 7. lokakuuta 2016

07102016

8:30 heräsin, kun Olivia jutteli Joonakselle pinnasänkyyn. Joonas huuteli onnellisena takaisin ja mobilesta kuului iloista musiikkia. 

Joonas syö aina heti herättyään. Oli se yöunien tai päiväunien jälkeen, aina syödään tyytyväisenä. Tänä aamuna ei kuitenkaan rinta kelvannut ja vartin yrittämisen jälkeen poika tyytyi muutamaan hörppyyn. 

Päivisin syöminen onkin nykyään vähäistä ja hulinoiden vuoksi vaikeaa sekä aikaavievää. Alle kuukauden ikäisestä Joonas on nukkunut yöllä 8-12 tuntia putkeen syömättä, mutta pari viime viikkoa on menty kahdella tai kolmella yösyötöllä.

9:45 tiskikoneen täyttöä. Inhokkihommaani, mutta pakko se on tehtävä 

9:52 Joonas ei ole vieläkään huolinut rintaa. Olivia söi aamupalaa puoli tuntia aiemmin ja nyt leikkii huoneessaan. 

10:17 Joonas nukahtaa syliin. Alkaa jo huolestuttaa, että näinkö sitä siirrytään pulloruokintaan. 

10:20 vihdoin aamupalaa ja kahvia. Keitin kahvin ja kaadoin kuppiin vain todetakseni, että meillä on maito loppu. No puuro ainakin oli hyvää! 

11:00 Juuso ja Olivia potkii palloa olohuoneessa. Juuso on kovaa vauhtia kouluttamassa Oliviasta seuraajaansa, jalkapallomaalivahtia

11:40 Olivian ruoka-aika. Päivän vaikein hetki menee yllättävän hyvin

11:50 Joonas herää yllättävän pitkiltä päiväunilta parvekkeella. Hetken pohdiskelun jälkeen poika vihdoin syö! 

12:10 Olivia päiväunille ja äiti pääsee suihkuun. On luksusta käydä lämpimässä suihkussa keskellä päivää, ilman mitään kiirettä 

13:00 Joonas vetää maitoöverit ja oksentaa sänkyyn. Tänään on muutenkin huono päivä pojalla. Missään ei ole hyvä ja mikään ei ole hyvin

13:40 äidin ja Olivian välipalahetki. Joonas söi pari hörppyä, jonka jälkeen alkoi huuto. Silmät ristissä pitää itseään väkisin hereilläLopputuloksena on helposti riita, kun molemmat vanhemmat on niin väsyneitä, että puolet sanotuista asioista menee ohi tai unohtuu hetkessä. Väärinkäsityksiä syntyy ja molemmat turhautuu. Onneksi me ollaan riidelty niin paljon, että osataan suhtautua tiettyihin riitoihin hälläväliä meiningillä. 

14:20 koko pieni perhe ulos potkimaan palloa!16:30 mumma hakee Olivian heille viikonlopun viettoon. Me lähdetään JJ:n kesken tyhjentämään kirpputoria

18:00 istutaan sohvalle Joonaksen kanssa katsomaan Emmerdale

Joonas syö välillä hetken ja on tyytymätön kaikkeen. Iskän tietokonepelin tuijottelu rauhoittaa. 

19:10 otan Joonaksen kainaloon sängyllä. Hulinat kesti hetken ja poika nukahti 19:20. Nukahdan itsekin hetkeksi ja Juuso herättää juuri ennen salkkareita. Ensimmäistä kertaa pariin viikkoon saan katsoa salkkarit ihan rauhassa! 

20:30 Joonas herää syömään. Rinta ei kunnolla kelpaa, sillä maitoa tulee liian hitaasti puoliunessa olevalle pojalle. Juuso lämmittää pumpattua maitoa pakkasesta ja syöttää Joonaksen. Mä siirryn keittiöön putsaamaan uunia. 

21:00 saan vihdoin ruokaa. Sen jälkeen romahdan sohvalle syömään suklaata ja katsomaan How I met your mother -sarjaa. Juuson kanssa ollaan katsottu kaikki jaksot jo neljä kertaa ja pian on viides kerta täynnä!

22:40 vihdoin nukkumaan! Pitkät yöunet ei olisi pahitteeksi. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti