perjantai 23. joulukuuta 2016

JOULUKORTIT

Olen vasta pari viime joulua tehnyt joulukortit itse. Tai no sitä ennen en lähettänyt kortteja ollenkaan. Tykkään askartelusta todella paljon ja odotan aina aikaa, kun pääsee näpertämään ja jatkuvasti yritän keksiä jotain, mitä askarrella lasten kanssa.


Vaikka tykkään askarrella ja suunnittelen hyvissä ajoin kaiken, lopputulos ei koskaan miellytä. Alunperin kortteja piti lähettää neljä, mutta lopulta niitä meni postiin kymmenen. Alunperin suunnittelemani kortti lähti vain kahdelle ja loput valmistui sitä mukaa, kun ideoita tuli. Tässä vain todistettiin se, että hetken mielijohteesta tehty kortti onnistuu paremmin, kuin pitkään suunniteltu.

Kaikkein tyytyväisin olen korttiin, joka tehtiin muutamassa minuutissa Olivian kanssa. Olivia halusi lähettää parhaalle kaverilleen joulukortin ja niinpä ruvettiin leikkaamaan ja liimaamaan Joonaksen nukkuessa päiväunia. Mulle äiti on säästänyt joitain kortteja, joita olen pienenä kavereiltani saanut ja niitä on hauska välillä käydä läpi. Olivian tekemää korttiakin kun katsoisi parinkymmenen vuoden päästä, niin ei voisi olla hymyilemättä.

Mutta nyt saa taas seuraavan vuoden suunnitella seuraavia joulukortteja (tai sitten ei).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti