keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Suunnitelmissa yhteissynttärit

Vielä kun lapset on sen verran pieniä, että heille voi järjestää yhteiset syntymäpäiväjuhlat, otan siitä kaiken ilon irti. Suunnittelu on alkanut jo hyvissä ajoin, joten enää puuttuu pienet yksityiskohdat. Teema päätettiin Olivian kanssa yhdessä ja äidin suureksi iloksi - eikä varmasti kenenkään minut tietävän yllätykseksi - teemaksi valittiin Muumit! Alkaa olla meillä jo ehkä hieman kulunut aihe ja vieraatkin varmaan jo pyörittelee silmiään muumi-aiheisen kutsukortin saatuaan, mutta mitä pienistä.

Ollaan jo O:n kanssa askarreltu Muumi aiheisia koristeita ja suunniteltu kakkua, tarjottavia sekä muita koristeita. Kakun aion tälläkin kertaa tehdä itse, mutta voin vain toivoa ettei päivä ole yhtä kuuma kuin pojan ristiäisten aikaan, kun kakun päälle tekemäni Muumipeikko kirjaimellisesti menetti päänsä ja sokerimassa valui pitkin kakkulautasta.


Kovasti tekisi jo mieli alkaa väkertää kutsuja, mutta vielä ei olla päätetty synttäreiden ajankohtaa ja toisaalta en halua vielä kirjoittaa mihinkään pojan iäksi 1 vuotta. Aika on kulunut ihan liian nopeasti ja alle neljän kuukauden kuluttua meidän vauva on taapero.

Synttäreitä aiomme viettää ihan vain perheen kesken. Olivia saa järjestää ensimmäiset kaverisynttärit heti, kun itse haluaa ja sitä pyytää. Vielä ei ole ollut mitään puhetta kavereiden kutsumisesta, vaikka O on itse käynyt kavereidensa synttäreitä juhlimassa.

O:n ainut ehto juhliin oli pinkki väri. Kakusta tuleekin kaksivärinen, oma puoli pojalle ja oma puoli tytölle. Koristeisiin sisällytämme molempia värejä ja kutsuun tulee O:n toiveesta Pikku Myy, jota O kyllä muistuttaa ajoittain hyvin paljon.

Liikaa paljastamatta jäädään odottamaan kesää odottavin ja ei-niin-odottavin fiiliksin. Kesäkuussa kuullaan aiheesta lisää!

2 kommenttia: