perjantai 24. helmikuuta 2017

The FamilyBoost (ARVONTA!)

Yhteistyössä The FamilyBoost

"Koetko, että olet jo pitkään ollut hyvin väsynyt ja tuntuu, että elämä ja vanhemmuus on pelkkää suorittamista? Oletko kadottanut kosketuksen siihen, mitä sinä tarvitset ja haluat elämältä? Haluaisitko nauttia arjesta ja vanhemmuudesta ja kokea, että elämäsi on merkityksellistä ja saat toteuttaa itseäsi?"


Sain upean mahdollisuuden arpoa lukijoilleni itse valitsemani The FamilyBoostin verkkokurssikokonaisuuden. Valitsin VoimaBoostin, joka keskittyy vanhempien tarpeisiin. Tuntuu, että allekirjoittaneen lisäksi moni vanhempi unohtaa pitää itsestään huolta ja perheen hoitamiseen menee kaikki voimat. Jokaisen vanhemman tulisi muistaa huolehtia myös itsestään, jolloin pystyy antamaan kaikkensa myös muille, etenkin perheen pienimmille.

Tiedän monia vanhempia, jotka eivät huolimatta huolestumisesta omaa hyvinvointia kohtaan hae apua arkeen tai omiin päänsisäisiin ongelmiin ja ristiriitoihin. Avun pyytämiseen on aina pieni kynnys, jonka ylittäminen on prosessin vaikein kohta. Moni pelkää saavansa "huono äiti/isä" -leiman otsalleen, toiset taas voivat olla jo niin voimattomia, etteivät edes jaksa hakea apua tai kokevat, ettei sitä heille mistään pystytä tarjoamaan. Ei avun pyytäminenkään aina ole niin yksinkertaista; jos lapset on niin isoja, ettei neuvolakäyntejä ole tai neuvolassa on vastassa aina vähänkin etäinen terveydenhoitaja, on vaikeaa saada suu auki. Tiedän sen omasta kokemuksesta.

The FamilyBoostin verkkokurssit ovat lähelläsi, olit sinä sitten missä tahansa. Sieltä saat tukea ja apua, sekä mikä parasta; vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta vanhemmilta! Verkkokurssilla sinua opastavat myös The FamilyBoostin psykologit, jotka auttavat sinua ammattilaisen näkökulmasta.

The FamilyBoostin verkkokurssit ovat siis aina lähelläsi, helppo vaihtoehto avun ja tuen saamiseen, sekä halvempia kuin yksityisellä psykologilla käyminen!

Mikäli samaistuit vähääkään ja haluat voittaa itsellesi 3.3.2017 alkavan VoimaBoosti verkkokurssikokonaisuuden, jätä kommenttiosioon sähköpostiosoitteesi! Minuun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteeseen katuvalojenalla@hotmail.com.

VoimaBoosti verkkokurssin (arvo 99€) arvonta päättyy 1.3. klo 23:59.

1 kommentti:

  1. Haluaisin kovasti voittaa tällaisen verkkokurssin, nyt on voimat vähissä ja isoja prosesseja menossa.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista